Вівторок, 21.05.2024, 08:11
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Міні-чат
200
Наше опитування
Яким інтернетом ти користуєшся?
Всього відповідей: 70
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

счетчик посещений

Неофіційний сайт смт Компаніївка

Головна » 2010 » Січень » 22 » Вивчаємо правила дорожнього руху разом з професіоналами
22:18
Вивчаємо правила дорожнього руху разом з професіоналами

16 та 17 січня 2010 р. у Компаніївській ЗШ І-ІІІ ступенів пройшов дводенний тренінг «Вивчи правила дорожнього руху сам і навчи інших», який проводили члени ініціативної групи «Взаємодія» Мірхайдарова О.Г. та Дишлова І.Л..
У цьому тренінгу взяли участь начальник Компаніївського відділення ДАІ полковник міліції Опанасько М.М. та начальник відділу освіти Компаніївської РДА Шмега В.Б., вчителі Компаніївських ЗШ І-ІІ та І-ІІІ ступенів, Живанівської ЗШ І-ІІІ ст., учасники загону юних інспекторів руху Компаніївської ЗШ І-ІІІ ст. «ДАІ – клас – 4», випускники школи – колишні учасники шкільних загонів ЮІР «ДАІ – клас – 2» та «ДАІ – клас – 3», представники громади (всього було задіяно 20 чол.).
Учасники тренінгу ознайомилися з міні-проектом ініціативної групи «Взаємодія» «Від простої ініціативи – до постійної роботи на користь громади», підтриманим Міжнародним фондом «Відродження», в рамках проекту «Забезпечення реалізації громадських ініціатив в Кіровоградській області» Кіровоградської громадської організації «Територія успіху».
Атмосфера тренінгу була дружньою і доброзичливою, тому і діти, і дорослі спілкувалися на рівних: ділилися досвідом вивчення Правил дорожнього руху, визначали проблеми безпечного руху в сільській місцевості, шукали шляхи їх усунення. У дружньому колі однодумців народилася чудова ідея – зробити Компаніївку безпечним селищем для дитинства.
Юним учасникам загону ЮІР «ДАІ-клас-4» найбільше сподобалося невимушене спілкування з начальником Компаніївського відділення ДАІ полковником міліції Опанаськом М.М., який цікаво і змістовно проаналізував дорожню ситуацію в районі і відповів на всі дитячі запитання стосовно вирішення проблеми безпеки дорожнього руху у нашому селищі.
Результатом роботи дводенного тренінгу було створення Пам’яток пішоходам, велосипедистам, скутеристам і написання колективних звернень до Компаніївського відділення ДАІ, селищної ради, районної філії шляхбуду про необхідність встановлення дорожніх знаків і обладнання пішохідних переходів на території смт Компаніївка. Начальник відділу освіти Компаніївської РДА Шмега В.Б. підтримав дитячу ініціативу, адже він також домагається встановлення знаку «Діти» біля дитячих закладів району.

Ініціативна група «Взаємодія»
Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 1809 | Додав: Взаємодія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Нові користувачі

Компанеевка
Теми на форумі


Copyright Glead Corp © 2024|Powered by Soroka